Tartışılan O isim Talas Belediye Başkanı Yalçın ile buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanmasının ardından tepkilerin hedefi olan Tamer Karadağlı, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile bir araya geldi… Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri bülteninde…

TAKİP ET >>

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 11 bakanlıkta 145 genel müdür ataması yapmıştı. Ataması yapılan isimler arasında en çok tartışılan isim ise oyuncu Tamer Karadağlı oldu. Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmasına ana muhalefet partisinin yanında birçok sanatçı da tepki göstermişti.


Tartışılan isim Karadağlı, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile bir araya geldi. Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Yalçın, “Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Sayın Tamer Karadağlı ile ilçemizdeki kültür sanat faaliyetlerini konuştuk. Sayın Genel Müdür Karadağlı'dan Kayseri'de dopdolu bir tiyatro sezonu için söz aldık. Hoş sohbeti ve yakın ilgisi için teşekkür ediyorum” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme