Talas'ta cafe çıkmazı

TAKİP ET >>

Seçim öncesi Başkan adayı iken Mustafa Yalçın ile bir raya gelen ve sorunlarının çözümü için seçilmesi halinde söz alan işletmeciler, bu kez de MHP Milletvekili Baki Ersoy'a dert yandı.

Partinin İl Başkanı Serkan Tok ile sıkıntıları dinlediklerini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Baki Ersoy, “Talas 15 Temmuz Yerleşkesi Mahallesi Cafe ve Restaurant İşletmecileri ile sıkıntıları üzerine sohbet ederek gerekli girişimlerde bulunduk. Esnaf arkadaşlarımıza Yüce Allah'tan bol kazançlar diliyorum. Sevdamız Kayseri” paylaşımı yaptı.

YALÇIN İŞLETMECİLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTACAK MI?

Diğer yandan cafe işletmecileri Başkan Yalçın'a, yaşadıkları sıkıntıları iletmiş ve özellikle ruhsatsız cafelerle ilgili şikayetlerini iletmişti. Yüksek sesle müzik konusunda da vatandaşların şikayet ettiği cafelerle ilgili sıkıntıları dinleyen Yalçın ise “Canlı müzik konusunda öncelik burada yaşayan insanlarımızı rahatsız etmemek olacak. Kaş yapalım derken göz çıkartmadan, vatandaşlarımızı rahatsız etmeyecek şekilde kafe işletmecilerinin önünü açacağız” ifadelerini kullanmıştı. Talas'ta yaklaşık 420 cafenin faaliyet gösterdiği ifade ediliyor.

Haber: Cafer ZENGİN

Bakmadan Geçme