MHP'de Genel Başkana yakın isim konuştu: Şu bizim adayımızdır diye bir gündem yok

TAKİP ET >>

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Milletvekili Baki Ersoy'un, Büyükşehir Belediyesine adaylığı konusunda dikkat çeken açıklamalar yaptı. “Şu anda aday adayları harıl harıl çalışıyorlar” diyen Özdemir, “Kayseri'de herhangi bir belediye ile alakalı şu bizim adayımızdır diyebileceğimiz bir gündem söz konusu değildir. Çünkü bu irade sadece genel başkanımızdadır” şeklinde konuştu. Büyükşehir Belediyesi adaylığı konusunda ismi geçen Milletvekili Ersoy konusuna da değinen Özdemir, “Baki Ersoy isminin öne çıkması bizi mutlu ediyor. Bunun yanında, ‘Ben' diyerek gelen kim varsa ya da böyle bir düşüncede kim varsa zahmet buyurmasın.” ifadelerini kullandı. “Yerel seçimlerde AK Parti ile yürütülen görüşmelerin neticesini görerek adımlar ortaya çıkacak” diyen Özdemir, “Kayseri noktasında da heyecanlıyız ümitliyiz” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, 38 Kent TV'de Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci'nin hazırlayıp, sunduğu “Sansürsüz” programında konuştu. Özdemir, programda partisindeki yerel seçim çalışmalarını değerlendirdi.

“HAREKETLİLİK BİZİ GAZA GETİRİYOR”

MHP'nin yerel seçimlere hazır olduğunu dile getiren Özdemir, yaşanan hareketliliğin kendilerini gaza getirdiğini dile getirdi. Milletvekili Özdemir, “Biz bu seçimlere hazırlıklıyız. Bununla beraber aday adaylarımızla alakalı önemli bir teveccüh görüyoruz. Bunu da değerli buluyoruz. Çalışmalarımız doğru yürütmemiz halinde yerel bazda da arttırmayı hedeflediğimiz başarımız bizi şevklendiriyor. Kayseri ifadesiyle de gaza getiriyor. Ayakları yere sağlam basan bir anlayışla çalışmalarımız sürüyor. Neden MHP'de aday adayları çok fazla çıkıyor? Burada bir değer var. Bunu iyi görmemiz lazım. Şu anda hemen hemen her ilçede aday adaylarımız kendi çalışmalarını yaptıktan sonra, il başkanımızla görüştükten sonra, genel merkeze de kendilerini tanıttıktan sonra dönüp biz aday adayı olduk deyip, bir köşede oturmuyorlar. Şu anda harıl harıl çalışıyorlar. MHP'nin başarısı için çalışıyorlar. Hepsi temasta olduğumuz kişiler.” şeklinde konuştu.

“İTTİFAK GÖRÜŞMELERİ SONRASI ADIMLAR ORTAYA ÇIKACAK, AMA KAYSERİ NOKTASINDA DA HEYECANLIYIZ ÜMİTLİYİZ”

“Birimizin birisinden her hangi bir üstünlüğü yok” diyen Özdemir, “Davanın bize verdiği sorumluluklar vardır. Kayseri noktasında da heyecanlıyız ümitliyiz.” dedi. Özdemir, şunları söyledi, “Biz dava şuuru ile hareket eden insanlarız. Birimizin birisinden her hangi bir üstünlüğü yoktur. Sadece davanın bize verdiği sorumluluklar vardır. Bu sorumluluklarımız ne ise biz o çerçevede kendi vazifemizi yürütürüz. Her bir dava arkadaşımızda önemlidir. Genel başkanımız aday tespitinin nasıl yapılacağını Kızılcahamam'da kamuoyuna açıkça söyledi. Bizim aday tespitinde teşkilat görüşünün alınıp, merkez yoklaması ile bu sürecin neticeleneceğini düşünüyorum. Tabi AK Parti ile yürütülen yerel seçimle alakalı görüşmelerin neticesini görerek bu adımlar ortaya çıkacak. Kayseri noktasında da heyecanlıyız ümitliyiz. Kayseri'de bu şekilde hareketlilik yaşanması diğer illerde de dikkat çekiyor. Demek ki başarılı çalışmalar var. İl teşkilatımızı kutlamak lazım. Onlarda üstün gayretle bu süreci yürütüyorlar. İrade sahibi genel başkanımızdır.”

“BU İRADE SADECE GENEL BAŞKANIMIZDADIR”

Belediye başkan adaylıkları konusunda “Bu bizim adayımız” yönünde bir gündemlerinin olmadığını anlatan MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, “Serkan Tok başkanımızın bu konuda bir değerlendirmesi oldu. Mevcut şartlarda Baki Ersoy'da bu anlamda bizim teşkilatımızın gereği ne ise onu ifade etti. Kayseri'de herhangi bir belediye ile alakalı şu bizim adayımızdır, diyebileceğimiz bir gündem söz konusu değildir. Çünkü bu irade sadece genel başkanımızdadır. Baki Ersoy'un isminin öne çıkması da bizi mutlu ediyor. “diye konuştu.

“BEN DİYEREK GELEN ZAHMET BUYURMASIN”

“Siyaset arenasında ismi duyulmuş kişilerin MHP'den aday adayı olmaları durumda nasıl bir tavır alınacağı?” yöndeki soruyu da yanıtlayan Özdemir, “Ben diyerek gelen kim varsa ya da böyle bir düşüncede kim varsa zahmet buyurmasın” dedi. Milletvekili Özdemir, “Kapımız herkese açık. Bizim temel ilkemiz önce ülkem ve milletim sonra partimdir, sonra da ben. Dolayısıyla önce ben diyerek gelen kim varsa yada böyle bir düşüncede kim varsa zahmet buyurmasın. Biz Türkiye'ye katkı sağlayacak, Kayseri'ye katkı sağlayacak, Milliyetçi Hareket Partisi'nin ilke ve değerlerini benimsemiş bu manada parti kültürümüzü özümseyecek her kim varsa ona kapımızı da açarız, gönlümüzü de açarız. Hatta ve hatta yeri ve zamanı gelir sırtımızda da taşırız. Başımızın üzerinde de taşırız. Biz üretken belediyecilik kültürü diyoruz. Bu manada şehre ve ilçeye her kim katkı sunmak istiyorsa MHP'nin kendi kurumsal değerlerini ve ilkelerini benimseyerek, kendi teşkilat disiplinin farkında olarak ve bu çerçevede kalarak vatandaşa hizmet götürme arzusunda olan herkese kapımız açık”

Haber: Cafer ZENGİN

Bakmadan Geçme