Son durum ne? Başkandan sel felaketi açıklaması!

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, ilçede yaşanan sel felaketiyle ilgili açıklama yaptı. Altun, can kaybının yaşanmadığını söyledi. Altun, sel nedeniyle maddi hasarların meydana geldiğini belirtti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET >>

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde sağanak yağmur sonrası sel felaketi yaşandı. Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, İlçe Kaymakamı Turgut Gülen ile birlikte sahada inceleme yaptı. Altun, sel felaketi sonrası can kaybının olmadığını belirtti.
Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, sel felaketi sonrası sahada yaptığı incelemelerin ardından İlçe Kaymakamı Turgut Gülen ile birlikte açıklama yaptı. Altun, şunları söyledi: Kaymakam bey sağ olsun birlikte hareket ettik. Gerçekten burada doğal afet en şiddetli şeklini göstermiş. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. Bütün ekiplerimiz Büyükşehir itfaiye ekibi, KASKİ ve Bünyan Belediyesi bütün ekiplerimiz burada. Vatandaşlarımızda bir can kaybı yok en önemlisi o. Onun dışında özellikle hasat zamanı olduğu için tohumluk buğdayların dışarıda olduğunu onları selin götürdüğünü ama onların da telafi yoluna gideceğini öğrendik. Şu anda yapılacak fazla bir şey yok yağmurun dinmesini bekliyoruz. Ülkenin her tarafında olduğu gibi Kayseri'de Bünyan'da da dahil olmak üzere bir felaket yaşanıyor. Rabbim daha beterinden korusun. Vatandaşlarımızı tahliye için her türlü yola başvurduk. Tahliye etmeyi gerektirecek bir durum yok. Yağmur yağmaya da hala devam ediyor. İnşallah kesildiği zaman yarın afet ekiplerimiz, bölge ekiplerimiz ve belediye ekiplerimiz çalışmalarına başlayacak.
BAŞKAN VE KAYMAKAM SAHADA İNCELEME YAPTI
Bünyan Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Kaymakam Turgut Gülen ile birlikte ilçemizde sel afetinin en yoğun hissedildiği Kahveci mahallesinde incelemelerde bulundu. Altun, ekiplerden detaylı bilgi aldı ve afeti yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi" denildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme