SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL DÖVME: SONSUZLUK

TAKİP ET >>

Sevgililer Günü nedeniyle bazı vatandaşlar, sevdiklerine hediye alırken bazıları ise günün anlam ve önemine dair özel dövme yaptırıyor.

Kasseria Alışveriş Merkezi'nde kentin tek sertifikalı dövmecisi olarak hizmet veren ve aynı zamanda Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Hakan Demirci, Sevgililer Günü'ne özel dövme çeşitlerini talep edenlerin beğenisine sunduklarını söyledi.

“SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL BİRÇOK ÇEŞİT VAR”

Yaklaşık 11 yıldır profesyonel olarak dövme işi ile uğraştığını dile getiren Demirci, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bazı çiftlerin sevdiklerine dövme ile sürpriz yapmak istediklerini söyledi.

Bu kapsamda bu özel güne dair dövme çeşitlerini ilgililerin beğenisine sunduklarını ifade eden Demirci, “14 Şubat sevgililer gününe özel birçok çeşit var. Uygun fiyatlarla sevgililerine dövme ile sürpriz yapmak isteyenleri bekliyoruz. Son günlerde en çok talep gören Sevgililer Günü dövmesi ise sonsuzluk işareti. Bunun yanında bizimde özel tasarımlarımız var.” dedi.

MERDİVENALTI DÖVME UYARISI

Merdivenaltı dövmeciler konusunda da vatandaşları uyaran Demirci, kendisinin bu işin eğitimini aldığını ve resmi yani belgeli şekilde bu hizmeti sunduğunu belirterek, şunları söyledi: “Ne yazık ki uygun olmayan koşullarda ve işin ehli olmayan kişiler tarafından yapılan dövmeler bazı sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Vatandaşları bu konuda uyarıyorum. Lütfen bu işle uğraşan, vergisini veren ve hijyen koşullarına uygun çalışan kişileri tercih etsinler”

Haber/Foto: Güler Ruhsar Aktaş HATİP

Bakmadan Geçme