Sektöründe o belgeyi alan ilk firma Kayseri'den çıktı

TSE tarafından verilen ISO 27001:2022 BGYS belgesini sektöründe ilk alan şirket Erciyes Anadolu Holding'e bağlı grup şirketi oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen ISO 27001:2022 BGYS belgesini mobilya sektöründe ilk kez alan firma Kayseri'den Erciyes Anadolu Holding grup şirketlerinden Bellona Mobilya oldu.

Bellona'nın kurumsal sosyal medya hesabından konu ile ilgili paylaşımları şu şekilde; “Bellona Mobilya olarak, Türkiye'de Mobilya Sektörü'nde ISO 27001:2022 BGYS belgesini alan ilk firma unvanını Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından kazanarak, yönetim sistemleri konusundaki öncülüğümüze bir yenisini ekledik. ISO/IEC 27001:2022 BGYS alanında gerçekleştirdiğimiz bu ilk belgelendirme, sektördeki liderliğimizi güçlendiren önemli bir adımı simgeliyor. Bu başarıda tüm desteğini sağlayan Genel Müdürümüz Cüneyt Ocak'a, yöneticilerimize ve emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”

Erciyes Anadolu Holding'den Bellona'ya tebrik

Erciyes Anadolu Holding, sektöründe ilk kez ISO 27001:2022 BGYS belgesi alan şirket olan Bellona için kutlamam mesajı yayınladı.
“Holding şirketlerimizden Bellona'nın kazandığı ISO 27001:2022 BGYS belgesi ile Türkiye'de mobilya sektöründe bu belgeyi kazanan ilk firma olmasının gururunu yaşıyoruz. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen belgelendirme, yönetim sistemleri konusundaki öncülüğümüze de bir kez daha vurgu yapıyor. Tebrikler bellona”

ISO 27001:2022 BGYS nedir?

ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS), bilgi güvenliğini yönetim sistemi olarak tanımlayan uluslararası denetlenebilir bir standarttır. Bilgi varlıklarını koruyan ve ilgili taraflara güven veren yeterli ve orantılı güvenlik kontrollerini sağlamak için tasarlanmıştır.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme