Şehit Jandarmayı andılar

Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Bozkurt şehit oldu. Kayseri protokolü Şehit Jandarma için başsağlığı mesajları yayımladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

TAKİP ET >>

Osmaniye'de şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Bozkurt için; Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ve AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler başsağlığı mesajları yayımladılar.

İsmail Özdemir: "Osmaniye'de şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan BOZKURT'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz."

Ayşe Böhürler: "Osmaniye'de görevleri esnasında uğradıkları saldırı sonrası yaralanan J. Asb.Kd.Bçvş. Hasan Bozkurt'un şehit olduğunu teessürle öğrendik.

Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum.

Saldırıda yaralanan Jandarma personellerimize acil şifalar diliyorum."

Mustafa Palancıoğlu: "Osmaniye'de görevi başında şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Bozkurt'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır, yaralı jandarmalarımıza acil şifalar diliyorum.

Milletimizin başı sağ olsun."

Ahmet Çolakbayrakdar: "Osmaniye'de bir eve yapılan operasyonda şüphelinin ateş açması sonucu şehit olan J.Asb.Kd.Bçvş. Hasan Bozkurt'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

Milletimizin başı sağ olsun."

Mustafa Yalçın: "Osmaniye'de görevi esnasında şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Bozkurt'a Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dilerim.

Milletimizin başı sağ olsun."Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme