Satılığa çıkarılan AVM ile ilgili dikkat çeken gelişme: Hukuken satılamaz!

Kayseri'de bulunan ve daha önce 20 Temmuz 2023 tarihinde ihaleyle satışa çıkarılacağı ifade edilen AVM'nin ihale tarihi değişti. Baş döndüren gelişmelerin yaşandığı ihaleyle ilgili yeni ayrıntı ortaya çıktı: Mahkeme kararı var, 'o AVM satılamaz' Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Kayseri'de satılığa çıkarılan ve ihale tarihi olarak da 20 Temmuz 2023 tarihi açıklanan Mix Kayseri AVM ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. AVM'nin beklenen ihalesi ertelendi. Bu kez de ihale tarihi 08 Ağustos 2023 olarak açıklandı.
HUKUKEN MÜMKÜN DEĞİL
Bu konuda yaşanan erteleme kararı dikkat çekerken, AVM'nin sahibi olan Başyazıcı Şirketler Grubu adına açıklama yapan Avukat Semih Emin Akbulut, AVM'nin satılamayacağını söyledi. Hukuken bunun mümkün olmadığını belirten Akbulut, Kayseri 4. Asliye Hukuk Mahkemesi kararına dikkat çekerek, “Mahkemece konulmuş olan bir tedbir kararı var. Bu karar neticesinde taşınmazın satılması hukuki olarak mümkün değil” dedi.
BAŞYAZICI GRUBUN ONAYI GEREKİYOR!
Avukat Akbulut, mahkemenin tedbir kararının kaldırılması talebini de reddettiğine vurgu yaptı. Akbulut, “Başyazıcı Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin oluru olmadan söz konusu taşınmazın satılması mümkün değil. Şu anda konuyla ilgili olarak hukuki süreç devam ediyor. Zaten belirlenen ihale tarihinin ertelenmesinin nedenleri arasında bu konu var” diye konuştu.
AVM NEDEN SATILAMADI! DİKKAT ÇEKEN İHALE AYRINTISI! Detaylar için TIKLAYIN

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme