ŞALVARLI ET AÇILDI
Toptan ve perakende et satışı yapan İstanbul Avrupa yakasının et ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan Şalvarlı Et, Kayseri'de hizmete girdi.
77 yıldır et sektöründe faaliyet gösteren Şalvarlı Et, önümüzdeki dönemlerde de açmayı planladığı yeni şubeler zinciri ile ilimizde Mustafa Şimşek Bulvarında et lokantası zinciri halkasına bir yenisini daha ekledi. Şalvarlı Et Kayseri firma Sahibi Recep Bağlamış “Sağlıklı yaşam için sağlıklı et' parolasıyla, insan odaklı çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. ,bugün hizmete açtığımız firmamızın Kayseri'ye hayırlı olmasını diliyoruz. Üretimden tüketime kadar süreçte dünya standartlarında kendi öz sermayemiz ve kendi tesislerimizde üretim yapıyoruz. Bu nedenle maliyetlerimiz düşük. Bu da kaliteli ve güvenilir hizmet ile ürünü uygun fiyatta tüketiciye sunmamızı sağlıyor. Kaliteyi ve güvenli üretimi ilke edindiklerini belirten Bağlamış , bunu da aldıkları belgelerle kanıtladıklarını söyledi. HACCP belgesine sahibiz. Ayrıca ürün ve hizmetlerimizin güvenli olduğu kadar kaliteli olduğunu da tescilleyen ISO 90001 kalite belgemiz de var. Ulusal alanda ise, TSE, Marka Tescil Belgesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Çalışma Belgesi bulunuyor” dedi.
Şirketin Gaziantep Nizip çiftliğine getirilen küçük ve büyükbaş hayvanlarla birlikte Edirne, Balıkesir, Tokat, Konya ve Kayseri'den getirilen hayvanların şirkete ait aynı bölgedeki Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın izniyle açılan kesimhanelerde kesildiğini kaydeden Bağlamış, “Bu ürünler frigorifik araçlarla perakende ve toptan satışın yapıldığı merkeze Şalvarlı Et'e getirilip buradaki soğuk hava deposu 700 olan metrekare tesiste muhafaza ediliyor” diye konuştu.
Açılışa, AKP Milletvekili Mehmet Özhaseki, MHP Milletvekili Hasan Ali Kilci, AKP Kayseri İl başkanı Hüseyin Cahit Özden ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda işadamı, bürokratlar ve davetli topluluğu katıldı. Kilci ve Özhaseki'nin samimi sohbetleri dikkatlerden kaçmadı. Açılışta işadamı Hacı Ömer Okuducu'da açılışa gelen konuklar ve davetlilerle tek tek ilgilenerek gönüllerini aldı. Ayrıca açılıştan sonra açılışa katılanlara yemek ikram edilerek Şalvarlı Et'in lezzetini konuklar tatmış oldu.