'Peder ne der, kader ne der?'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç 25 Eylül Pazartesi günü Olay Türk TV'de yayınlanan Sansürsüz adlı programda Gazeteci Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde.

TAKİP ET >>

Başkan Büyükkılıç, Gazeteci Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın 2024 seçimlerinde aday olacak mısınız sorusu özerine, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Başkan Büyükkılıç, “Susma hakkımı kullanıyorum. Böyle bir pozisyonda şuraya adayım buraya adayım demem yakışık almaz. Hislerimle hareket etmiyorum, ‘peder ne der, kader ne der?' Nasip meselesi. Önemli olan bulunduğum süre içerisinde bulunduğum yerin hakkını vermek vebal duygusuyla bizi seven, bize güvenen, bizi seçen hemşerilerimize layık olmak. Onun dışında benim daha farklı konuşmam bana yakışmaz. Bunun bir süreci var; teşkilatlarımızın kanaati, genel merkezimizin kanaati, kamuoyunun kanaati ve en önemlisi Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi, şehrimizde bakanlık yapmış, milletvekilliği yapmış, şehrimize hizmet etmiş kardeşlerimizin kanaati önemli.” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme