Palancıoğlu : TEŞKİLAT OLARAK YENİLENME ZAMANI!

TAKİP ET >>

AK Parti'de kongre süreci başlıyor. Partide ilk olarak 14 Mart'ta Kocasinan ilçe kongresi yapılacak. 7'nci olağan kongre sürecinde kimlerin ön plana çıkacağı merak konusu oldu. Kongreleri tek liste ile yapma hesapları yapan parti yönetimi ilçe teşkilatlarının yanı sıra belediye başkanlarını da ziyaret ederek süreçle ilgili görüş alışverişinde bulundu. İl Başkanı Şaban Çoğuroğlu'nun “İstemem yan cebime koy yok bende ve aday değilim” açıklamasını yapmasının ardından “Son karar liderimizin” ifadelerini kullanması “Çopuroğlu açık kapı bıraktı” yorumlarını beraberinde getirdi.

Diğer yandan Çopuroğlu, belediye başkanları ile de görüşerek, süreci masaya yatırdı. Çopuroğlu'nun ziyareti sonrası en dikkat çekici açıklama ise Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'dan geldi. Bazı çevrelerce “Değişim” tartışmalarının sık sık dillendirildiği partide dikkat çeken bir çıkış yapan Palancıoğlu, “AK Parti teşkilatı olarak yenilenme zamanı” dedi.

“İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTIK”

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve beraberindekilerin ziyaretine ilişkin açıklama yapan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yenilik vurgusu yaptı. Palancıoğlu, şunları söyledi, “AK Parti Kayseri İl Başkanımız Sayın Şaban Çopuroğlu ve Başkan Yardımcıları ile yakında yapılacak olan kongre için İlçe Başkanlığı süreciyle alakalı istişare toplantısı yaptık. Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. AK Parti teşkilatı olarak yenilenme zamanı. Dolayısıyla İl Başkanlığımızın çalışmaları sırasında 16 ilçede ilçe başkanları ile ilgili kanat oluşturulup seçimler yapılacak. Şehrimizde güzel bir uyum var ve bu çerçevede el ele verip ülkemiz, şehrimiz ve ilçemiz için hizmet ediyoruz. Ben Melikgazi İlçe Teşkilatımızda bu döneme kadar emek veren Başkanlarımıza ve İlçe Başkanımız Gökhan Ülke ve ekibine çalışmaları ve hizmetleri için teşekkür ederim”

ÇOPUROĞLU'DAN TEŞKİLAT YÖNETİCİLERİ İLE TOPLANTI

Yeniden aday olmayacağını sık sık yineleyen AK Parti'de İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, teşkilatlarla da bir araya geldi ve durum değerlendirmesi yaptı. Başkan Çopuroğlu, “İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları Başkanlarımız, Melikgazi, Kocasinan ve Talas İlçe Başkanlarımız, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Teşkilat mensuplarımız ile kongre öncesi istişare toplantısında bir araya geldik. Katılımlarından dolayı başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” açıklaması yaptı. Haber: Cafer ZENGİN

Bakmadan Geçme