Palancıoğlu: Bizde para yok!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ne için 'Bizde para yok' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET >>

Melikgazi Belediyesi ile Saçmacı ailesinin işbirliği ile yapılan Saçmacı Camii'nin açılış töreninde Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun sözleri dikkat çekti. Yıllar önce ziyaret ettiği İspanya'da Endülüs Devleti'nin izlerine rastladığını ve orada gördüğü bir caminin benzerini Kayseri'de yapmak istediğini vurgulayan Palancıoğlu; kendisinin de yaşadığı Erenköy Mahallesi'ne biraz torpil geçerek benzerini yaptıklarını söyledi. Caminin yapımı konusnda bilgi veren Palancıoğlu, “Bizde para yok, Sayın Valim. Biz ne yapıyoruz? Hayırsever buluyoruz. Bu projeyi de onlarla hayata geçiriyoruz” dedi.


Görevde bulundukları 4 yılda 20 cami yapılmasına vesile olduklarını ifade eden Palancıoğlu, “Hayırseverimiz Mehmet Saçmacı ve tüm Saçmacı ailesine çok teşekkür ediyorum. Biz Belediye olarak sağlık ocağı, okul, sosyal tesis ve cami gibi birçok hizmeti yapıyoruz. Tüm projelerimizin sayısı giderek artıyor ve birbiri ile yarışır hale geldi. Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Kayserimiz için güzel işler yapıyoruz. Bunun için emek veriyor bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Mimarisi Endülüs'teki İslam mimarisine çok benzer oldu. Gözlere hitap eden bir mimari ile camimizin yapımını tamamladık. Minare kız kulesini temsil ediyor. Çok güzel özel bir avlusu oldu. Burada birçok toplantı organizasyon yapılacak. Şuana kadar Melikgazi'mizde 40 yılda tam 20 caminin yapılmasına vesile olduk. 2023 yılımız açılışlar yılı olacak demiştik. Ardı ardına hizmetlerimizi açmaya devam ediyoruz. Birde 25 Temmuz Salı günü Maraş'ta ikinci konteyner kentimizin ikincisini açacağız. Melikgazi'de tüm Kayseri ile el ele verdik çalışıyoruz. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Camimizin Kayserimize hayırlı olmasını dilerim.”diye konuştu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme