Özhaseki'den geçmiş olsun mesajı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Samsun ve Giresun'da kuvvetli yağışların neden olduğu sel ve su baskınlarından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

TAKİP ET >>

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Samsun ve Giresun'da kuvvetli yağışların neden olduğu sel ve su baskınlarından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Özhaseki sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı açıklama ile sel ve su baskınlarından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dedi. Özhaseki vatandaşlara, 'meteorolojinin uyarılarını takip edin' şeklinde bir de uyarıda bulundu.

Bakan yaptığı yazılı açıklamada ise: Samsun ve Giresun'da kuvvetli yağışların neden olduğu sel ve su baskınlarından etkilenen hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olumsuz durumların önüne geçebilmek için Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün uyarıda bulunduğu şehirlerimizde yöneticilerin ve vatandaşlarımızın uyarıları takip etmesini istirham ediyorum." ifadelerine yer verdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme