Özhaseki, 5 yıllık hedefi açıkladı!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, önümüzdeki 5 yıllık sürece yönelik hedefini açıkladı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Türkiye için önümüzdeki 2 milyon konutun dönüşümünü hedefliyoruz” dedi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Kayserili Bakan Mehmet Özhaseki, 5 yıllık süreçle ilgili hedefini açıkladı.
HEDEF 5 YILLIK SÜREÇTE 2 MİLYON DÖNÜŞÜM!
Afetlere hazırlık için çalıştıklarına dikkat çeken Bakan Özhaseki, “Deprem başta olmak üzere afetlere karşı hazırlıklı bir Türkiye için önümüzdeki 5 yıllık süreçte 2 milyon konutun dönüşümünü hedefliyoruz” dedi.
Diğer yandan Özhaseki, deprem bölgesinde geçici iş yerleri için de projelerin hayata geçtiğini ifade ederek, Malatya'da teslim edilen geçici iş yerlerine dikkat çekti. Özhaseki, Deprem bölgesinde, yaralarımızı el ele vererek hızla sarıyoruz. Depremzede kardeşlerimiz için yapımını tamamladığımız 338 geçici iş yerimizi daha teslim ettik.;