ÖZET: HER EMLAKÇI UZMAN OLACAK!'

TAKİP ET >>

Kayseri Emlakçılar Odası Başkan adayı Mehmet Özet, 18 Mart'ta yapılacak seçimlerde başkan seçilmesi durumunda kuracakları Bilgi İşlem Merkezi sayesinde odaya kayıtlı bütün meslektaşlarının meslek içi eğitimlerle sektöründe uzmanlaştırılacağını söyledi.

Özet, teknolojinin hergeçen gün ilerlediğini belirterek, 'oda yönetimine seçilmemiz durumunda Emlakçılar Odası olarak meslektaşlarımızı teknolojik gelişmeler çerçevesinde hizmet verebilir donanıma ulaştırabilmek için kurslar açacağız' dedi. Özet, 'sektörümüzde yanlış bilgilendirme ve bilgi eksikliği nedeniyle yaşanan sorunları en aza indirmeyi amaçlıyoruz. Kuracağımız Bilgi İşlem Merkezi'nin kontrolünde periyodik eğitimler vereceğiz. Netcad, satış teknikleri, beden dili gibi konularda işin uzmanını bulup meslektaşlarımızın ve yanlarında çalışan elemanlarının daha donanımlı, sektöründe uzman kişiler olmasına imkan tanımış olacağız' şeklinde konuştu.

Özet, 18 Mart Salı günü Tuana Restorant'ta yapılacak seçimlerde bütün meslektaşlarının desteğine talip olduğunu ifade ederek, 'Emlakçılar Odası'nı Kayseri'nin en etkin sivil toplum kuruluşlarında biri haline getirmeye talibiz' diye konuştu.

Bakmadan Geçme