Özdemir'den, Behçeli övgüsü: Allah başımızdan eksik eylemesin, bizleri kendilerine layık eylesin!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, partinin Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Özdemir, 'Milliyetçiliğin önündeki engelleri kaldıran, Türk Milleti'ne kurulan tuzakları bozan, Türklüğün yüksek idealini gerçekleştirmek için başarılarımızı arttıran hep O oldu' dedi.

TAKİP ET >>

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, partisinin Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili yaptığı açıklama ile dikkat çekti. MHP'li Özdemir, "Rabbimiz Sayın Genel Başkanımızın ömrüne bereket versin, başımızdan eksik eylemesin, bizleri kendilerine layık eylesin" dedi.
MHP Genel Başkan yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Genel Başkanlık görevindeki 26'ncı yılı nedeniyle yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: O, Türkiye Cumhuriyeti'nin bekasının MHP var olduğu müddetçe daim olacağını tescilledi. O, Türk Milleti'nin varlığı ve birliğinin teminatının MHP olduğunu tarihe geçirdi. O, Allah rızasının devlet ve siyaset adamı olarak nasıl kazanılabileceğini gösterdi. O, inanmış bir dava adamının tüm zorlukları aşabileceğini ispat etti. O, yürekli, yüksek vasıflı ve erdemli insan olmanın ölçüsünü hayatının her bir anında yaşayarak örnek oldu…
Milliyetçiliğin önündeki engelleri kaldıran, Türk Milleti'ne kurulan tuzakları bozan, Türklüğün yüksek idealini gerçekleştirmek için başarılarımızı arttıran hep O oldu. Rabbimiz Sayın Genel Başkanımızın ömrüne bereket versin, başımızdan eksik eylemesin, bizleri kendilerine layık eylesin…
BAHÇELİ 26 YILDIR GENEL BAŞKAN
MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının ardından 6 Temmuz 1997'de olağanüstü kurultay ile genel başkan seçilmişti. Bahçeli, 26 yıldır MHP'nin Genel Başkanlığını yapıyor. Bahçeli'nin, 26. yılı nedeniyle partililer sosyal medyada hesaplarından art arda paylaşımda bulundu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme