'Ölünüzü dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi...'

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy TBMM Genel Kurulunda 2024 yılı merkezi yönetim bütçe kanunu teklifinin 11. Maddesi kapsamında açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET >>

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy TBMM Genel Kurulunda 2024 yılı merkezi yönetim bütçe kanunu teklifinin 11. Maddesi kapsamında açıklamalarda bulundu. Vekil Ersoy kürsüde yaptığı konuşmada 2 günde 12 Şehit verilmesine ilişkin açıklama yaptı. Vekil Ersoy Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılara da acil şifa diledi.

Vekil Ersoy konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Dün gece ve bugün, hain, bölücü, terör örgütü pkk tarafından gerçekleştirilen melun saldırılarda Şehit düşen Kahraman Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Büyük Türk Milletinin başı sağolsun. Buradan hainlere alçaklara sizin huzurunuzdan seslenmek istiyorum, biz bir ölür bin diriliriz ama sizin; ölünüzü dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi o sarı torbalara koyacağız Allah'ın izniyle diyoruz."

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme