OLAY YAZDI, BAŞKAN DURUMA EL ATTI

TAKİP ET >>

GESİ'de etkili olan yağmurla birlikte özellikle ara sokaklarda ortaya çıkan altyapı sorunu vatandaşın tepkisini de beraberinde getirmişti. Yağmurla birlikte sorunların ortaya çıktığını belirten ve bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar, Melikgazi Belediyesi'nden konuya ilişkin çözüm talebinde bulunmuştu. Bu konuda vatandaşın tepkisinin yer aldığıhabere duyarsız kalmayan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sorunun en kısa zamanda çözüleceğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Kayseri Olay Gazetesi'nin gündeme taşıdığı Gesi'deki altyapı sorunu haberinin ardından Melikgazi Belediyesi harekete geçti. Vatandaşların, Gesi'de ara sokakların adeta dere yatağına dönüştüğüne yönelik şikâyetlerinin yer aldığı haberde,

2 yıldır bölgede yoğun altyapı çalışmalarının yapıldığını ancak ara sokaklarda bu yöndeki sorunun çözülemediğini ifade edilmişti.

Vatandaşlar, “Altyapı işleri bittiği halde, yağan yağmurda yeni sorunlar ortaya çıkıyor. Özellikle ara sokaklar yapılmadığı için olumsuz görüntüler ortaya çıkıyor. Bu konuda Melikgazi Belediyesi'ni göreve davet ediyoruz. Çünkü millet bu konuda mağdur ve dertli. Ortaya çıkan görüntü de Kayseri'ye yakışmıyor. Umarız yetkililer sesimizi duyar ve Gesi'deki bu ara sokaklara el atar.” şeklinde görüş belirtmişti.

Kayseri Olay'da yer alan bu yöndeki haberin ardından Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, duruma el attı. Sorunla bire bir ilgilendiğini kaydeden Başkan Büyükkılıç, haber merkezimize şu açıklamayı yaptı: “Konuya ilişkin haberiniz için teşekkür ederiz. Bu şekilde eksikliklerimizi dile getiren haberler bizi çalışmaya ve başarılı olmaya yönlendiriyor. Gesi'de o bölgede çalışmalarımız başlayacak ancak KASKİ'nin bizden önce bitirmesi gereken bazı işler var. Biz de onlar ancak işini tamamladıktan sonra alt yapı çalışmalarımıza başlayacağız.

Yani KASKİ'nin işini bitirmesini bekliyoruz. Vatandaşlarımız içlerini ferah tutsunlar kısa zamanda su sorunun üstesinden geleceğiz. Gesi'deki ara sokaklarda ihtiyaç olan düzenli altyapıya kavuşacak.” dedi. Haber: Güler Ruhsar AKTAŞ

Bakmadan Geçme