O sendikada seçim! 6,5 yıl sonra hukuk zaferiyle görevine geri dönen isim de katıldı

Kayseri'de SES genel kurul yaptı. SES'in yapılan 11'inci Genel Kuruluda sendika üyeleri yeni yönetimi seçmek için sandık başına gitti. Yapılan seçim sonrası yeni yönetim belli oldu. Ayrıntılar Kayseri haber bülteninde…

TAKİP ET >>

Kısa adı SES olan Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Kayseri'de genel kurul yaptı. Sendika binasında gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Eğitim Sen Şube Başkanı Sedat Ünsal yaptı.



SES'TE YENİ YÖNETİMDE KİMLER GÖREV ALACAK?
Yapılan 11'inci Genel Kurul sonrası yönetime seçilen isimler şu şekilde; Bekir Güner, Eyza Türker, Selda Işıl, Okur Ercüment Özçelik, Ramazan Badur, Şahin Ocavık ve Arif Yıldız.



ÜNSAL: BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ
Genel Kurulun Divan Başkanlığını yapan Eğitim Sen Şube Başkanı Sedat Ünsal, seçilen yönetime başarılar diledi. Ünsal, “SES Kayseri Şube 11. Genel Kuruluna katılım sağladık. Yaşasın SES, yaşasın Eğitim Sen, yaşasın KESK, yaşasın örgütlü mücadelemiz. Birlikte güçlüyüz” ifadelerini kullandı.



ESKİ BAŞKAN KARAKAYA DA GENEL KURULA KATILDI
Diğer yandan genel kurula sendikanın eski Başkanı Orhan Karakaya da katıldı. Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile 2016 yılında Devlet Hastanesi'ndeki görevden ihraç edilen kamu çalışanları arasında dönemin Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Kayseri Şube Başkanı Orhan Karakaya da vardı. Karakaya, görevden alındığı günden bugüne hukuk mücadelesi başlatmıştı. Karakaya, Temmuz ayında yani 6,5 yıl sonra yıllardır sürdürdüğü hukuk mücadelesini kazanmış ve yeniden görevine başlamıştı. Karakaya da yeni seçilen yönetime başarı dileklerini iletti ve “Birlikte mücadeleye devam” mesajı verdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme