O partiden uçurtmalı eylem!

Zafer Partisi Kayseri ili Talas ilçesinde bulunan paraşüt indirme alanında uçurtmalı eylem yaptı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

TAKİP ET >>

Zafer Partisinden Kayseri'de uçurtmalı propaganda. Zafer Partisi Kayseri Teşkilatı ilginç bir eylem'e imza attı.

Kurulduğu günden bu yana ilginç ve başarılı eylemleriyle dikkat çeken Zafer Partisi Kayseri Teşkilatı yine ilginç bir eyleme imza attı.

Uçurmaların üzerinde yazan sloganlar: 'hudut namustur, bana ağlama ben zafere oy verdim, zafer partisi gelecek sığınmacılar gidecek, gidecekler gerekirse zorla, burası vatan tatil köyü değil.' şeklinde idi.

Zafer Partisi, uçurtmaları Talas paraşüt parkı alanında uçurarak, eğlendikleri bir eylem yaptılar. Bu eylem çevredekiler tarafından da ilgi ile izlendi. Zafer Partisinin uçurtmalı propagandası hem teşkilatı ve gençlik yapılanmasını diri tutmak hem de parti propagandası için yapıldı.

Partiler arasında Zafer Partisi çalışmalarını sürekli devam ettirmesi ile dikkat çekiyor. Eyleme genel merkez ve Kayseri parti teşkilatı yöneticileri, üyeler, gençlik teşkilatı ve gönüllüler katıldı.

Zafer Partisi eylem sırasında alanda stand açarak tanıtım yaptı. Dikkat çekici eyleme vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme