O isim İyi Parti'ye katıldı

Önceki dönem Kayseri Büyükşehir Belediye İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. İyi Parti'ye hangi yeni isim katıldı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından gözler yerel seçimlere çevrildi. Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için partilerde hazırlıklar başladı. Belediye Başkan adayları için harekete geçen partilerde yoğun mesainin birkaç ay içerisinde hızlanması bekleniyor.

Diğer yandan parti içlerinde hareketli süreçler devam ediyor. Bu kapsamda İyi Parti'ye Kayseri'den bir yeni isim daha katıldı. Kayseri Nüfus Müdür eski Vekili ve Melikgazi İlçe Nüfus Müdürü eski Şefi Mustafa Büyükkavukcu İyi Parti'ye katıldı. Büyükkavukcu'ya parti rozetini İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş taktı.

Konuya ilişkin bir paylaşım yapan Önceki dönem Kayseri Büyükşehir Belediyesi İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, “Eski Nüfus Müdür Vekilimiz Mustafa Büyükkavukcu Bey'e partimize katılımında parti rozetini takan Kayseri Millet Vekilimiz Sayın Dursun Ataş Bey'e teşekkür ederiz.” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme