O fotoğrafla ilgili art arda açıklamalar...

İYİ Parti'de isimleri belediye başkan adaylığı konusunda geçen isimlerin Ankara ziyareti merak konusu olmuştu. İYİ Parti Lideri Meral Akşener ziyareti sonrasında ziyarette yer alan isimler art arda açıklama yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

İYİ Parti'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalar sürüyor. Parti'de dün dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti.

O isimlerden konuşulan foroğraflarla ilgili art arda açıklamalar geldi

Kentte isimler belediye başkan adaylığı konusunda geçen Kazım Yücel, Sedat Kılınç ve Yurdaer Şahin Ankara çıkarması yaptı. Öncelikle İYİ Parti Kayser Milletvekili Dursun Ataş'ı ziyaret eden bu isimler daha sonra da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile buluştu. Bu ziyarette konuşulanlar merak konusu olurken, ziyarette yer alan isimlerden de art arda açıklamalar geldi.

Ataş: Yerel seçimler üzerine istişarelerde bulunduk

“Güneş yerinde, her şey yolunda!” mesajı veren İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'i partililerimiz Sn. Kazım Yücel, Sn. Sedat Kılınç, Sn. Yurdaer Şahin ile makamında ziyaret ettik. Ülke gündemi ve yaklaşan yerel seçimler üzerine istişarelerde bulunduk. İlgi ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Kılınç: Asla yalnız yürümeyeceğini bir evladı olarak bildirdik

İş insanı Sedat Kılınç da ziyarete yönelik olarak “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i ziyaret ederek, her daim yanında olduğumuzu, asla yalnız yürümeyeceğini bir evladı olarak bildirdik. Nazik kabulleri, misafirperverliği ve güzel sohbeti için minnettarız” dedi.

Yücel: Genel Başkanımızın yanındayız

Büyükşehir Belediyesi eski Grup Başkanvekili KazımYücel de, ziyaretle ilgili olarak, "İYİ Parti Genel Merkezinde, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener 'i ziyaret ederek, yürüdüğü yolda bizlerinde yanında olduğumuzu ifade ettik" dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme