NİHAYET: 1-0

TAKİP ET >>

Erciyesspor deplasmanda konuk olduğu Elazığspor'u suskun golcüsü Vleminckx'in 60'ıncı dakikada attığı tek golle 1-0 mağlup etti. Bu galibiyet ile puanını 9'a çıkaran temsilcimiz, haftalar sonra galip gelmenin sevincini yaşadı. 6 puanlık deplasman maçından galip dönen temsilcimiz, 1 haftalık milli maç aralığının ardından sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Temsilcimizde, İbricic kadroya alınmazken, Azofefia'da yedek soyundu. Sayısız gol frsatından yararlanamayan temsilcimiz ev sahibi takımı puan cetvelinde altına alarak büyük bir başarının altına imza atmış oldu.

Diğer yandan ev sahibi Elazığspor'da İbrahim Kaş, 86. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Maç sonunda açıklama yapan teknik direktör Fuat Çapa, galip gelmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, ‘Biraz daha soğuk kanlı olabilseydik, daha farklı bir skor ile galip gelebilirdik. Önemli olan üç puandı ve biz bunu başardık. Oyuncularımı kutluyorum' diye konuştu.
6. dakikada Traore'nin ceza sahası dışından sert vuruşunda top az farkla auta çıktı.
20. dakikada Yasin'in ceza sahası dışından sert vuruşunda kaleci Ivesa topu son anda kornere çeldi.
52. dakikada Çağlar'ın kullandığı serbest vuruşta top kalecinin kucağında kaldı.
60. dakikada Traore'nin sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde topa iyi yükselen Vleminckx'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1.

Bakmadan Geçme