MİMSİN'DE TEPKİ TOPLAYAN GÖRÜNTÜLER

TAKİP ET >>

Bayram ziyaretleri için yollara düşen vatandaşlar, MİMSİN'de ortaya çıkan görüntülere tepki gösterdi. Sokaklardaki yıkık, dökük alanlar ve aynı zamanda gelişi güzel kazılmış çukurlar ile çöp kutusu gibi kullanılan hayrat çeşmeler dikkat çekti.

MİMSİN girişi Malazgirt Bulvarı üzerinde bayram ziyaretlerinde bazı vatandaşların dikkatini çeken görüntüler, tepki topladı. Mahallede yapılan bir hayrat çeşmesi, çöp kutusu olarak kullanılıyor.

“MAHALLELER ARASI HİZMET ADALETSİZLİĞİ SÜSÜYOR”

Ara sokaklarda yıkık, dökük alanlar ve bunun yanı sıra gelişi güzel kazılmış tehlikeli çukurlarda bölgedeki içler acısı alt yapı durumunu gözler önüne seriyor. Özellikle yağmur yağdığı zamanlarda çukurların tehlike oluşturduğunu ve bölgedeki çocuk parkında adeta şelaleye dönüştüğünü ifade eden vatandaşlar, yetkilileri göreve davet etti. Bölge sakinleri, “Alpaslan Mahallesi'nde otursaydık, bu hizmetsizliğe maruz kalmazdık” diyerek mahalleler arası adaletsiz hizmet dağıtımına tepki gösterdi. Bayram ziyaretlerinde mahallenin durumunun gelen misafirlerinin de dikkatini çektiğini özellikle il dışından ya da yurt dışından gelen misafirlerinin bu duruma şaşırdıklarını belirten vatandaşlar, “Bizlerin bütçesi gücü burada oturmaya yetiyor. Herkes Alpaslan'da oturamıyor. Bizden seçim döneminde oy isteyenler, mahallemize yönelik vaatlerde bulunanlar neredeler? Seçim bitti, unuttular. Bizler Alparslan'da yaşamıyoruz diye mi hizmet alamıyoruz?” diyerek yaşadıklarına isyan etti. Haber/Foto: Güler Ruhsar AKTAŞ

Bakmadan Geçme