Milli Takımdan Almanya zaferi!

A Millî Takımımız, özel maçta karşılaştığı Almanya'yı deplasmanda 3-2 mağlup etti. Maç sonrası hazırlık maçı olmasına rağmen büyük sevinç vardı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

A Millî Takımımız, özel maçta karşılaştığı Almanya'yı deplasmanda 3-2 mağlup etti.

Karşılaşma 7 dakika uzadı. 90+7'de hakemin bitiş düdüğü ile birlikte büyük sevinç yaşandı. Almanya'daki maça gurbetçiler de yoğun ilgi gösterdi.



Almanya'da oynanan karşılamşamda tribünleri dolduran gurbetçilerin yoğun ilgisi ve desteği 'Maç sanki Türkiye'de oynanıyor' dedirtti.



Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Milli Takımın gollerini 38. dakikada Ferdi Kadıoğlu, 45+2. dakikada Kenan Yıldız ve 70. dakikada penaltıdan Yusuf Sarı attı.

Almanya'nın gollerini de 5. dakikada Havertz ve 49. dakikada Füllkrug kaydetti. Karşılaşması sonrası Milli Takım oyuncuları büyük sevinç yaşandı.

Sosyal medyada maç paylaşımları ile adeta yıkıldı. Vatandaşların, Almanya zaferine yönelik paylaşımları ile dikkat çekti.

Diğer yandan karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi de tam kadro izledi. Başkan Mehmet Büyükekşi, Başkan Vekilleri Yalçın Orhan, Yusuf Günay, Agah Ruşen Çetin, Mustafa Eröğüt ve Alkın Kalkavan, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Özmen, Hamit Altıntop, Volkan Can ve Ramazan Üçdan ile Genel Sekreter Taner Senseven de tribünden takip etti.

A Milliler, UEFA EURO 2024 Elemeleri D Grubu'ndaki son maçında 21 Kasım Salı günü TSİ 22.45'te Galler ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Türkiye elemelere gitmeyi daha önce garantilemişti. Almanya zaferi ile Ay Yıldızlı takım Galler maçına daha moralli çıkacak.

Maç fotoğrafları: TFF

Diğer yandan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla A Milli Futbol Takımını tebrik etti. Vali Çiçek, "Almanya'yı yenerek bizlere büyük bir mutluluk yaşatan Milli Takımımızı kutluyorum. Ülkelerine olan sevdalarıyla bayraklarını alarak tribünlere koşan yaz olupta geldiklerinde şehirlerimizi bayram havasına çeviren hepimizin özlemi, akrabaları, hemşehrileri olan vefakar gurbetçilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Almanya'yı yenerek bizlere büyük bir mutluluk yaşatan Milli Takımımızı kutluyorum. Ülkelerine olan sevdalarıyla bayraklarını alarak tribünlere koşan yaz olupta geldiklerinde şehirlerimizi bayram havasına çeviren hepimizin özlemi, akrabaları, hemşehrileri olan vefakar… pic.twitter.com/rcIFzjGioW — Gökmen Çiçek (@gokmen_cicek_) November 18, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme