Milletimizin başı sağ olsun

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bugün bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan temas sonucunda, Piyade Üsteğmen Abdullah Köse şehit oldu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

TAKİP ET >>

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bugün bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan temas sonucunda, Piyade Üsteğmen Abdullah Köse şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 20 Kasım'da bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan temas sonucunda, kahraman silah arkadaşımız Piyade Üsteğmen Abdullah Köse şehit olmuştur. İlk belirlemelere göre 5 terörist temasta etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nden başsağlığı mesajı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "20 Kasım 2023 tarihinde Piyade Üsteğmen Abdullah Köse Şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabırlar dilerim."

Kayseri Olay Gazetesi olarak Şehidimize Allah'tan rahmet dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme