MİLLETİM UYAN, BOP VE GOP'A HOP DE!

TAKİP ET >>

Millet Partisi İl başkanı Ahmet Çelikyaptığı yazılı açıklamada;iktidar ve meclis içi muhalefet partilerinin bünyelerindeki gelişmeleri, ülkemiz ve bölgemizdeki sorunların çözümü için izledikleri yanlış politikaları hayretle, üzüntüyle ve endişeyle izliyoruz.

Haçlı Seferleri Projesi Batı'nın Ruh Denizinde Dolaşmaktadır!

Her sosyal ve siyasal meselede olduğu gibi , adı bile doğru dürüst konamamış, “milli birlik ve kardeşlik” veya “demokrasi davamızın”çözeceği bir değil belki onlarca meseleden birisi değil birincisi bu. Türkiye'nin 1. Cihan savaşı sonucunda haksız ve ahlaksız bir biçimde tasfiye edilmesi ve Osmanlı Cihan devletinin toprak, yeraltı zenginlikleri ve nüfusunun paylaşılması, işgali ve köleleştirilmesi sonucu Türkiye, Cihan devletinin tüm maddi ve manevi mirasından soyutlanarak yaşamağa mahkum edilmişti. Osmanlı İmparatorluğu ve müslimtebasına karşı girişilen daimi sömürgeleştirme çabasınn son ve açık belgesi Sevr projesidir. Ve Osmanlı devletini tasfiye ve paylaşma projesi, Osmanlı anayasa hukukuna göre devlet başkanlığı, yani padişah tarafından tasdik edilmemiş ve Türk Milletinin Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde verdiği “Milli Mücadele” ile geçerli bir anlaşma haline gelememiştir. Ama Batı emperyalist devletlerinin, Rusya'nın da katıldığı emperyalist haçlı imha ve tasfiye planı olarak tarihe geçmiştir. Ne yazık ki bu tür haçlı projelerinin Sevr ne ilki ne de sonuncusu olmuştur. Batı'nın İslam dünyasının siyasal haritasını değiştirmeyi hedefleyen, pek çok filozof ve devlet adamının kalem ve işbirliği ile çıkmış yüze yakın harita var. En sonu ABD askeri çevrelerinin üzerinde çalıştığı BOP haritası oldu.

Büyük Ortadoğu Projesi ve Benzeri Haritalar Keyf İçin mi?

Fransız ihtilali ve Osmanlı devletinin askeri mağlubiyetleri sonrasında, Osmanlı imparatorluğunun gayri müslim unsurlarının koparılması operasyonu yapıldı. Ve Yunanistan, Bulgaristan ve Sırbistan kanlı ayaklanmalarla Osmanlı devletinden koparıldı. Aynı ihtilal Osmanlı imparatorluğunun müslimtebası için de yapıldı, Arap toprakları Osmanlı Cihan devletinden çalındı. Ve bu tarihten itibaren de bu topraklar kanlı diktatörlerin, demir yumruğu ile yönetilir oldu.

Barış Medeniyetine İhtiyaç Var!

Batılı haçlı emperyalistler bölgemizi ve ülkemizi kendi çıkarları doğrultusunda, BOP ve GOP çerçevesinde yeniden düzenlemek istiyorlar bölgemizdeki kargaşanın sebebi bu, etnik ve mezhepsel çatışmaları destekleyen Batı haçlı emperyalizmine karşı, Millet Partisi'nin “Barış Medeniyeti ”nin kurulması ve “İslam Rönesansı” nı yöneten “Muteşem Türkiye Projesi”ne ihtiyaç var.

Aziz milletim, Bat'nın Emperyalist haçlı seferlerinin yeni adı BOP ve GOP ‘a hop diyelim. Millet Partisi'ni “Muteşem Türkiye Projesi”ni destekleyelim.(K.B.)

Bakmadan Geçme