MHP'den açıklama: Başarılı şekilde tamamladık!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, hafta sonu yapılan ve iki günde tamamlanan ilçe kongreleri ile ilgili açıklama yaptı. Detaylar Kayseri heber bülteninde.

TAKİP ET >>

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, hafta sonu tamamlanan partisinin 16 ilçe kongresiyle ilgili açıklama yaptı. Başkan Demirzen, "Kongrelerimiz başarılı bir şekilde tamamlanmıştır" dedi.
BAŞARILI ŞEKİLDE KONGRELERİMİZİ TAMAMLADIK
Demirezen, açıklamasında "Milliyetçi Hareket Partisi'nin 54 yıllık şanlı mazisine yakışır bir şekilde MHP Kayseri İlçe Teşkilatları, Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilimiz Sn. İsmail Özdemir, Kayseri Milletvekilimiz Sn. Baki Ersoy öncülüğünde 14. Olağan Kongrelerini 16 ilçede başarılı bir şekilde tamamlamıştır" dedi.
GÖREV YAPAN İSİMLERE TEŞEKKÜR ETTİ VE YAPACAKLARI ÇALIŞMALARI ANLATTI
Açıklamasında "Bugüne kadar görevlerini layıkıyla yerine getiren İlçe Başkanlarımıza emekleri için teşekkür ederim" ifadelerini de kullanan MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, şunları söyledi: Görevi devralan, yeni döneme Bismillah diyen İlçe Başkanlarımıza başarılar diler, yeni dönemin hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla'dan niyaz ederim. Kıymetli Genel Başkanımız Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin emir ve talimatları ile 'Diyar Diyar Anadolu temasıyla çıktığımız bu Kut'lu yolda 'Ayırmadan, ayrışmadan yerelde iktidar ülkede istikrar' diyerek hedefe emin adımlarla durmadan, yorulmadan yürüyerek, girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Yüce Allah Yar ve Yardımcımız Olsun.. Var olsun Milliyetçi Ülkücü Hareket.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme