MHP'de bugün kimler Başkan seçildi?

MHP'de tek adaylı kongreler tamamlandı. Bugün de 7 ilçede kongre yapıldı. Sadece bir ilçede başkan değişimi yaşanırken, diğer ilçelerde mevcut başkanlar güven tazeledi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) İlçe kongreleri tamamlandı. Tek aday, tek liste ile yapılan kongrelere bugün Kocasinan, Talas, Develi, Pınarbaşı, Bünyan, Sarız, Sarıoğlan ve Akkışla ilçe kongreleri ile devam edildi. Partide hadfta sonu tüm ilçe kongreleri tamamlanmış oldu.
Yapılan ilçe kongrelerinde sadece Talas'ta ilçe başkanı değişti. Diğer ilçelerde başkanları görevlerine devam etti.
Peki hangi ilçede hangi isim seçildi. Kocasinan ilçe kongresinde Hacı Ali Doğan gücen tazelerken, Develi'de Yunuz Özer yeniden seçildi,

MHP'de Kadir Akbaş Pınarbaşı, Tevfik Düzen Bünyan, Nurullah Tapan Sarız, Mehmet Ardınç Sarıoğlan ve Mustafa Görgün Akkışla ilçe başkanı olarak yeniden güven tazeleyen isimler oldu. Talas'ta ise Mehmet Akbulut görevi partide bir dönem Milletvekili adayı da olan Avukat Ayhan Saraç'a teslim etti.

MHP'DE DÜN NELER OLMUŞTU?
MHP'de dün yapılan ilçe kongreleri sonucunda Hacılar'da Mustafa Baloğlu, İncesu'da Mehmet Örs, Felahiye'de Gürsel Çağıran, Özvatanda Mehmet Apal, Tomarza'da İbrahim Özcan ve Yahyalı'da Nebi Akkuş yine görevlerine devam etti. Yeşilhisar ilçesinde ise değişim oldu ve Yahya Sümer' in yerine yeni Başkan Harun Çayabatmaz seçildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme