Melikgazi Belediyesi Saçmacı Camii hizmete açıldı

Melikgazi Belediyesi ve Saçmacı ailesinin işbirliği ile yapılan Saçmacı Camii düzenlenen törenle hizmete girdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

TAKİP ET >>

Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile yaptırılan Saçmacı Camii, kılınan Cuma namazının ardından düzenlenen törenle ibadete açıldı. tamamlanan mimarisi taş yapı olarak yapılan, zemin ve mahfil katından oluşan ve yaklaşık 700 kişiye hizmet verecek olan Saçmacı Camii'nin açılış törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Bayar Özsoy, Ayasofya Camii Baş İmamı Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, belediye başkanları, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı. Saçmacı ailesi adına konuşan Mehmet Saçmacı, caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, camideki kuran kursuna katılan tüm çocuklara bisiklet hediye edeceğini açıkladı.


Erenköy Mahallesi'ndeki caminin açılış töreninde konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyüklılç, “Bir hayra vesile olmak ne güzel bir duygu. Bu güzellikleri bize yaşatan Melikgazi'mizin kıymetli başkanına ve ekibine teşekkür ediyorum. Allah'a şükürler olsun Kayseri'miz gelişiyor, güzelleşiyor, dayanışarak bir berekete vesile oluyor… Hayırseverleriyle, yerel yöneticileriyle, valimiz başta olmaz üzere, bakanlarımız, milletvekillerimiz ele ele, gönül gönüle vererek bu güzel şehrin daha güzel nasıl anılmasına vesile oluruzun gayreti içerisindeyiz. Birbirimizin kıymetini bilelim, şehrimizin kıymetini bilelim, yapılan güzel hizmetleri takdir edelim, insanlara hizmet ederek yolumuza devam edelim” diye konuştu.


AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu, caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederken, Kayseri'ye gelmeden Kayseri'nin hayırseverliği konusunda bilgi sahibi olduğunu ifade Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de yaptığı konuşmada, “Burada bir hayrın açılışındayız. Saçmacı ailesi kendisine yakışır muhteşem bir camiyi ortaya koydular. Melikgazi Belediye Başkanımız Palancıoğlu'nu da tebrik ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından açılış duası ile Melikgazi Belediyesi Saçmacı Camii ibadete açıldı. Cami açılışı için kurdela kesimi sırasında çalan rep şarkı ise dikkat çekti.

Saçmacı Camii'nin açılış görüntülerini izlemek için TIKLAYINIZ

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme