Kayserisporlu eski futbolculara şok

Kayseri Vergi Dairesi Kayserisporlu eski futbolcuların peşine düştü. Rumen Sapunaru'nun ardından Ukraynalı forvet Artem Kravets'te Vergi Dairesi'nin takibine düştü. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Kayseri Vergi Dairesi alacağının peşine düştü. Kayserisporlu eski futbolcuları arayan Vergi Dairesi, söz konusu futbolculara bir türlü ulaşamayınca ilan verdi. 03 Temmuz 2017 tarihinde Kayserispor ile sözleşme imzalayan, sonraki süreçlerde yeniden takıma gelen ve daha sonra gönderilen Rumen Milli futbolcu Cristian Ionut Sapunaru ile yollar 2021 yılında tamamen ayrılmıştı.

Rumen stoper Sapunaru borcu ne kadar?

Rumen stoper Sapunaru, takım arkadaşları vedalaşıp kentten ayrılmıştı. Ancak Vergi Dairesi borcu nedeniyle futbolcunun peşine düştü. Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı'na bağlı Mimarsinan Vergi Dairesi Müdürlüğü Rumen oyuncu Sapunaru'yu arıyor.
Mithatpaşa Mahallesi Erkilet Bulvarı No:327, Kocasinan, Kayseri' yani Recep Mamur Tesislerini adres gösteren Sapunaru'ya ulaşamayan Vergi Dairesi yetkilileri, bu kez ilanla futbolcunun peşine düştü. Rumen futbolcunun toplam 1 milyon 848 bin 987,08 TL ve yine 830.195,20 TL vergi ceza borcu nedeniyle arandığı ifade edildi.

Kayseri Vergi Dairesi Kravets'in de peşine düştü!

Diğer yandan Kayserisporlu eski futbolcu Artem Kravets de tıpkı Sapunaru gibi Vergi Dairesinin peşine düştüğü isimler arasında. Dynamo Kiev, Stuttgart ve Granada gibi kulüplerin yanı sıra ülkemizde Kayserispor ve Konyaspor'un da formasını terleten Ukraynalı forvet Artem Kravets, son olarak Sakaryaspor forması giymişti. Artem Kravet de borçlu çıktı. Tıpkı Sapunaru gibi Kayserispor kulüp tesislerini adres gösteren Ukraynalı futbolcunun 361.587,14 TL ile 135,233,59 TL vergi borcu çıktı. Sapunaru, Kravets ilan tarihinden bir ay içinde Vergi Dairesine müracaat etmezse, adresini bildirmezse vergi cezası borcu tebliğ edilmiş sayılacak.

Vergi Dairesi ilanında ayrıca şu ifadeler yer aldı: İşte Adı - soyadı veya ünvanı yazılı mükelleflere ait ödeme emirleri mükelleflerin en son bilinen adreslerini terketmeleri nedeni ile bila tebliğ iade edilmiştir. 213 Sayılı V.U.K nun 104. - 105. maddeleri gereğince ilan yazısının yayımlandığı tarihi izleyen 15. günü ilan tarihi olarak kabul edilir. İlan tarihinden başlayarak bir ay içerisinde dairemize müracaat etmeleri veya taahhütlü mektup veya telgraf ile açık adreslerinin bildirilmesi halinde, kendilerine süre ile kayıtlı olmak üzere resmi tebligat yapılacağı; ilan tarihinden başlayarak bir ay içerisinde Dairemize müracaat etmeyip adreslerini bildirmeyenlere bir ay sonunda tebliğ edilmiş sayılacağı ilan olunur.


ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme