"KAYSERİSPOR'U ACIMASIZCA SİYASETE ALET ETTİLER"

TAKİP ET >>

BİZİMKİ VAAT DEĞİL PROJE

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Baki Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından açıklanan seçim bildirgesini değerlendirdi. Seçim bildirgesinde açıklanan maddelerinin kaynaklarıyla birlikte açıklandığını ifade eden Ersoy, MHP'nin seçim bildirgesinin bir vaat değil, her türlü hazırlığı tamamlanmış bir proje olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin merakla beklenen seçim bildirgesini hafta sonu Ankara Arena Spor Salonu'nda ‘Toplumsal onarım ve Huzurlu Gelecek' başlığı altında kamuoyuna duyurdu. Kayseri il teşkilatı ve tüm milletvekili adaylarının katıldığı toplantıyı Kayseri Olay Gazetesi'ne değerlendiren MHP İl Başkanı Bakir Ersoy, coşkulu bir kalabalığa hitap eden MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin etkili bir konuşma yaptığını ve önemli mesajlar verdiğini vurguladı. Dar gelirli ailelerinin seçim beyannamesinde önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Ersoy, “Açıklanan programımız bir vaat değil. Kaynakları da kamuoyuna açıklanan birer proje. Asgari ücret MHP iktidarında net 1400 TL. olacak. Petrol ürünlerinde yeni düzenlemelere girilecek, Mazot 1,75 TL olacak. Şehit ailelerine ev yardımı yapacağız, başarılı öğrencilere 10 bin TL.'ye kadar destek vereceğiz. Elektrik tüketimi 200 KW'ın altında olan vatandaşlarımıza yüzde 75 oranında indirim uygulayacağız, elektrik faturalarındaki kayıp kaçak bedellerini kaldıracağız. Emekli olan esnaflarımız MHP iktidarında destek primi ödemeyecek” şeklinde konuştu. Cemevleri'ne devlet yardımı yapılacağı ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Alevileri de içerecek şekilde yeniden yapılandırılacağını ifade eden Ersoy, toplumun tüm kesimlerini hitap eden birçok projenin yer aldığını sözlerine ekledi.

KAYSERİSPOR SİYASET ÜSTÜ BİR KURUMDUR

MHP İl Başkanı Baki Ersoy, AKP Milletvekili adaylarının Kayserispor ile Antalyaspor arasında oynanan karşılaşmayı siyasi şova dönüştürme girişimlerine de tepki gösterdi. Kayserispor'un siyaset üstü bir kurum olduğunu ifade eden Ersoy, “Haseki'nin Kayserispor üzerinden şov yapmasını kabul etmiyoruz. Haseki kendi cebinden bir pankart yaptırsın da görelim. Haseki, Kayserispor'un, belediyenin, KCETAŞ'ın imkanlarıyla siyaset yapmasın” dedi.

Seçim çalışmaları hakkında da bilgiler veren Ersoy, tüm milletvekillerinin hazırlanan program çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Sıralama fark etmeksizin tüm adayların yoğun bir tempo ile çalıştığını belirten Ersoy, gösterilen teveccühün adayların ve partililerinin heyecanını ve çalışma şevkini arttırdığını söyledi. Haber: Nejdet KALA

Bakmadan Geçme