Kayserili yazar Hikmet Ekiz'den: 'Hayata Umutla Sarılış'

Halkla İlişkiler öğrencisi, Kayserili yazar Hikmet Ekiz Kayseri Olay Gazetesine misafir oldu ve yeni çıkan kitabı, 'Hayata Umutla Sarılış' adlı eserini tanıttı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET >>

Halkla İlişkiler öğrencisi, Yazar Hikmet Ekiz Kayseri Olay Gazetesine misafir oldu ve yeni çıkan kitabı 'Hayata Umutla Sarılış' adlı eserini tanıttı.

Ekiz Kayseri Olay Gazetesine özel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Merhabalar ben Hikmet Ekiz aslen Yahyalılıyım, Talas'ta yaşıyorum 28 yaşındayım engelliler adına ‘Hayata Umutla Sarılış' adlı eserimi yazmış bulunmaktayım. Daha öncesinde de ‘Engel Değilsen Engelli Değilim' ve ‘Hala Umut Varken' adlı iki tane de kısa filmim bulunmaktadır. Sağlık Meslek Yüksek Okulu mezunuyum aynı zamanda halkla ilişkiler son sınıf öğrencisiyim. Ben burada daha çok engelli kardeşlerimizin ve diğer insanların hayata bakış açılarını değiştirebilmeleri ve hayata pozitif bakabilmeleri adına bu projeyi yapmış bulunmaktayım. Ben buradan engelli kardeşlerimize daha çok başka insanlardan beklemek yerine kendimiz azim edersek, mücadele edersek başarılı olabileceğimizi göstermek adına bu projeleri yapmış bulunmaktayım. Ben ilk okul 5'i bile açık öğretim olarak okudum bitirdim bu seviyeye geldim, örgün eğitim görmedim. Kendim çok şükür başarmış biri olarak ve hayata umutla sarılmış biri olarak sizlerle bu sevincimi bu heyecanımı paylaşmış bulunmaktayım. Ben buradan devlet büyüklerimizden iş konusunda hayatıma umut olmalarını, ışık olmalarını rica ediyorum."

Ekiz 'Hayata Umutla Sarılış' adlı kitabı hakkında da bilgi verdi

"Yazmış olduğum kitap biz engellilerin aile içinde ve sosyal çevrede kalmış olduğumuz yanlış davranışlar üzerine; her ne kadar bizi görmezden de gelseler, duymazdan da gelseler, önümüze set de çekseler, engel de koysalar, her şeye rağmen hayatın yaşanılabilir olduğunu ve pes etmememiz gerektiğini göstermek adına bu kitabı yazdım.

Kitabıma ulaşmak isteyenler internet üzerinden ‘Ritim Sanat Yayınları' ve Hikmet Ekiz yazarak ‘Hayata Umutla Sarılış' adlı kitabıma ulaşabilirler.

Daha fazla kişiye umut ve ışık olmak dileğiyle..."

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme