Kayserili gazeteciye kalleş saldırı

TAKİP ET >>

Yeniçağ Gazetesi'nin Kayserili yazarlarından Türkiyem TV'nin de programcılarından Yavuz Selim Demirağ hain bir saldırı sonucu GATA'da yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Konuyu kamuoyuna Türkiyem Tv duyurdu.

Türkiyem Tv'nin resmi internet sitesinde konuyla ilgili şu haber yayınlandı:

Yavuz Selim Demirağ saldırıya uğradı,

sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Türkiyem TV program yapımcısı ve Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı, sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Türkiyem TV program yapımcısı ve Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı. Polis failleri araştırıyor.

Gata'ya kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı.

Kızından aldığımız bilgilere göre 7 kişi beyzbol sopalarıyla evinin önünde içeri girerken saldırdı, araç plakası çalıntı çıktı, kafasına ve boynuna sopalarla saldırdılar.

Demirağ hastanede müşayede altına alındı.

SAHTE PLAKALI ARAÇLA TAKİP ETMİŞLER

Demirağ ile saldırı öncesi televizyon programı yapan ve program sonrası Demirağ'ı evine bırakan Yeniçağ Gazetesi Yazarı Murat Ağırel ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olayı kamuoyuna şöyle duyurdu:

Bugün Türkiyem TV'de beraber program yaptık Yavuz Selim Demirağ ile birlikte.Program çıkışı evine bıraktım.Sahte plakalı doblo markalı araç ile bizi takip etmişler .Sonrasında ben vedalaşıp ayrıldıktan 2-3 dakika sonra Yavuz ağabeye saldırmış alçaklar.

Gata da yoğun bakımda...

TSK'DAKİ FETÖ YAPILANMASINI DEŞİFRE ETMİŞTİ

Kayserili Gazeteci Yavuz Selim Demirağ 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesi yazdığı İmamların Öcü adlı kitabında TSK içerisindeki FETÖ yapılanmasını deşifre etmişti.

MERAL AKŞENER SALDIRIYI KINADI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Demirağ'a yapılan saldırıyı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kınadı. Akşener şu paylaşımı yaptı:

Yeniçağ Gazetesi yazarı değerli kardeşim Yavuz Selim Demirağ'a yapılan alçak saldırıyı kınıyorum.

Kendisine acil şifalar diliyorum.

Bu yapılan alçak saldırı basın özgürlüğüne ve fikir hürriyetimize yapılmıştır.

Bunlar bizi yıldıramaz, yıldıramayacak!

Bakmadan Geçme