Kayseri'ye Ceza geliyor!

Edis, Ceza ve Güneş Kayseri'ye geliyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

TAKİP ET >>

Edis, Ceza ve Güneş Kayseri'ye geliyor. Sevilen sanatçılar yarın Kayseri'de konser verecek. Konser Rhg Enertürk Enerji Stadyumunda saat 21:00'da başlayacak.

Bir diğer yandan

31 Ağustos'ta düzenlecek olan konsere Tavuk Dünyasının 'Lezzet Tırı' da katılacak.

Tavuk Dünyası, özel olarak tasarlanan araç konseptiyle Türkiye'nin değişik illerinde düzenlenecek festival, konser ve üniversite etkinliklerinde yer alacak.

Tavuk Dünyası, bu yaz Türkiye genelinde düzenlenecek pek çok açık hava etkinliğinde ‘Lezzet Tırı' ile ürünlerini müzikseverlere ulaştıracak. ''İyi yemek paylaşmaktır, birlikte olmaktır'' sloganıyla yola çıkan ‘Lezzet Tırı', bu kapsamda Türkiye'nin gezici müzik festivallerinden biri olan Fanta Fest'te ürünlerini misafirlerle buluşturacak.

Yapılan açıklamaya göre, Edis, Güneş ve Ceza'nın sahne alacağı Fanta Fest'in biletleri Coca-Cola'nın ‘Daha Daha' uygulaması üzerinden toplanan puanlarla alınıyor, ayrıca satışı bulunmuyor. Marka, festival katılımcılarını ayrıca Chickencatch, Çarkıfelek, Hashtag Mirror gibi oyun ve aktivitelerle lezzetin yanı sıra eğlenceye de davet ediyor.

Lezzet Tırı'nın festival kapsamında ziyaret edeceği şehirler ve tarihleri ise şöyle açıklandı:

31 Ağustos - Kayseri
2 Eylül - Samsun
4 Eylül - Ankara
6 Eylül - Kocaeli

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme