Kayseri Valiliği paylaştı: Daha önce hiç gördünüz mü?

Kayseri Valiliği tarafından valiliğin sosyal medya hesaplarından yapılan mesire alanı paylaşımı dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET >>

Son günlerde Kayseri'de vatandaşlar mesire alanlarına yoğun ilgi göstermeye başladı. Kayseri Valiliği'nden de Develi'de bulunan mesire alanı için paylaşımı geldi.


Vali Gökmen Çiçek'in Kayseri'nin gezilecek ve görülecek yerlerine verdiği değer ve önemi Kayseri Valiliği'nin sosyal medya hesaplarından Develi İlçesinde bulunan Büğleyen Mesire Alanı için yaptığı paylaşım ile bir kez daha gözler önüne serdi.


Kayseri'nin Develi İlçesi Soysallı Mahallesi'nde bulunan doğa harikası Büğleyen Mesire Alanı göz kamaştırıcı doğal güzellikleri, zengin bitki örtüsü ve serin sularıyla vatandaşlardan ilgi görüyor. Erciyes Dağı'ndan eriyen kar sularının serinlettiği Büğleyen Mesire Alanı, şehrin gürültülü havasından kaçarak dinlenmek isteyenlere büyük imkanlar sunuyor. Son yıllarda vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği şöhretini artıran mesire alanı Kayseri merkeze 57 km uzaklıkta bulunuyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme