Kayseri'nin süvarileri

Kayseri'nin atlı polisleri görev başında. Şehrin farklı yerlerinde görev yapan ve at üstünde Kayseri'nin güvenliğini sağlayan polisler bakın nerelerde görüntülendi? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde…

Kayseri'de görev yapan atlı polisler görüntüsü ile dikkat çekiyor. Atlı Polis Grup Amirliğine bağlı ekipler, görev öncesinde çok yoğun ve zorlu bir eğitimden geçiyor. Başarılı bir kondisyon ve eğitim gerektiren bu görevde atlı polisler, özellikle kalabalık ve marjinal gruplarda çıkan sorunlar karşısında asayişi sağlıyorlar. Toplumsal olaylara müdahale etmek ve stadyum, parklar, meydanlar gibi halkın yoğun olduğu yerlerde huzur ve disiplini sağlamak için Türkiye genelinde hizmet veriyor.


Kayseri'nin süvarileri atlı polisler, Kayseri vatandaşının huzur ve güvenliğini sağlamak için devriye gezdi. Parklar, Ali Dağı yamaç paraşütü iniş alanı, şehir merkezi ve Cumhuriyet Meydanı gibi alanlarda görevlerini yapan atlı polisler, Kayseri halkı tarafından yoğun ilgi çekti.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kayseri'de görev yapan atlı polisleri paylaştı. Emniyet Müdürlüğü'nün paylaşımında, “Atlı Polis birliklerimiz, parklar, paraşüt alanı ve Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarımızın huzur ve güveni için görev başında.” ifadeleri kullanıldı.

Bakmadan Geçme