Kayseri'nin düşündüren icra tablosu! Bakın vatandaşın neleri icralık oldu!

Yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle Kayseri'de vatandaşlar icra sorunu ile karşı karşıya. Kentte yapılan bazı araştırmalarda Kayseri'de her 3 kişiden birinin icralık durumda olduğu gözler önüne serilmişti. Son aylarda ortaya çıkan ve icradan satışa çıkan mallar da Kayseri'nin düşündüren tablosunu gün yüzüne çıkardı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Kayseri'de son dönemde artış gösteren icralık; araba, kamyon, arsa vb. mallar dikkatleri üzerine çekti. İşte Kayserinin düşündüren icra tablosu.

Kayseri Olay Gazetesinin Ocak ayında bülteninde yer verdiği "Kayseri'de her üç kişiden biri icralık" başlıklı haberi son haftalarda artan icralık vasıta, arsa vb. ilanlar nedeniyle yeniden akıllara geldi. Haberde, Adalet Bakanlığının yayınladığı 2021 yılı Adli İstatistik verilerine yer veren Kayseri Olay, Kayseri'de 2021 yılında icra ve iflas dairelerine 498.160 dosya geldiğini bildirmişti. Gazete, dosyaların 399 bin 821'i bir önceki yıldan açılan dosyalar oluştururken, yıl içinde açılan dosya sayısının ise 98 bin 339 olduğuna bülteninde yer vermişti.

Bir diğer yandan Kayseri Olay, Kayseri'de İlamsız Takip dosya sayısının 417 bin 398 olduğunu da söylemiş ve eklemişti: "İcra ve İflas Dairelerine gelen İlamsız Takip dosya il sıralamasında, İstanbul toplam 10 milyon 104 bin 296 dosya ile ilk sırada yer alırken, Ankara toplam 2 milyon 346 bin 754 dosya ile ikinci sırada, İzmir toplam 1 milyon 727 bin 246 dosya ile üçüncü sırada yer aldı. Kayseri ise toplam 417 bin 398 dosya ile 13'üncü sırada yer aldı."

Son haftalarda 'ilan.gov.tr' üzerinden yayımlanan Kayseri'de icradan satışa çıkan; araba, kamyon ve çok sayıda arsa ilanları Kayserili vatandaşların dikkatini çekti.

İşte o ilanlardan bazıları

Kayseri Banka Alacakları İcra Dairesi 2010 model araba ilanı yayımladı. İlanda daire, araç hakkında bilgilere yer verdi. Daire yaptığı yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: "2010 model araba icradan satılıktır." Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

Kayseri Genel İcra dairesi: "2010 model kamyon icradan satılıktır." Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi: "Melikgazi Eskişehir'de 1250 m² arsa icradan satılıktır." Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme