Kayseri Devlet Tiyatrosu açıldı!

Kayseri Devlet Tiyatrosu açıldı. Dün akşam açılışı gerçekleşen Kayseri Devlet Tiyatrosunun ilk oyununa Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı da katıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET >>

Kayseri Devlet Tiyatrosu açıldı. Dün akşam açılışı gerçekleşen Kayseri Devlet Tiyatrosunun ilk oyununa Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve il protokolü katıldı.

Akşam saat 20.00'da ilk oyun sahne aldı. William Shakespeare'in Bahar Noktası adlı oyununu Betül Gökçer rejisi ile seyirciyle buluştu. Katılımın yoğun olduğu oyun seyirciler tarafından büyük beğeni topladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç X hesabı üzerinden konuya ilişkin yaptığı açıklamada: "Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, eşleri hanımefendi Sümeyra Çiçek, Devlet Tiyatroları Genel Müdürümüz Tamer Karadağlı ve kıymetli eşim Necmiye hanım ile birlikte Kayseri Devlet Tiyatrosu yerleşik düzendeki ilk kadrosu tarafından sahnelenen William Shakespeare'in Bahar Noktası adlı ilk oyununu hep birlikte izledik.

Kadim medeniyetler şehri Kayseri'mizde böylesine güzel eserlerin sahnelenmesinde büyük emeği olan Devlet Tiyatroları Genel Müdürümüz Tamer Karadağlı'ya ve oyunumuzun ilk gösteriminde bizleri yalnız bırakmayan tiyatrosever misafirlerimize ve oyuncularımıza yürekten teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme