Kayseri'den iki kadın listede yer almak için mücadele ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Kurultayı, 'İkinci yüzyılda demokrasi ve birlik' başlığı ile bugün toplandı. İki gün sürecek kurultayda, 22 Kayseri delegesi önce genel başkanı sonra da parti meclisini belirleyecek… Kayseri'den iki kadın aday da PM'ye girmek için mücadele edecek. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

TAKİP ET >>

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayı “İkinci yüzyılda demokrasi ve birlik” sloganıyla bugün toplandı.

CHP'de 14-28 Mayıs seçimlerin ardından başlayan değişim tartışmaları da iki gün sürecek olan Kurultay'da yeni bir boyuta taşınacak gibi görünüyor.

İlk gün genel başkan, 2. gün parti meclisi üyeleri seçileceği CHP 38. Kurultay'ın da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı adaylığını açıklayan Örsan Öymen, konuşmasının ardından sosyal medyadan adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Kılıçdaroğlu ile CHP TBMM Grup Başkanı Özgür Özel arasında başa baş geçeceği yorumlarının yapıldığı Kurultay'da Kayseri'den de iki kadın aday listede yer almak için mücadele edeceklerini günler öncesinden açıklamıştı.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gonca Yelda Orhan ve CHP'den Melikgazi Belediye Başkan Adayı olan Sema Karaoğlu'nun Parti Meclisi'ne girmek için mücadele ettiği kurultayda Kayseri'den 22 delege oy kullanacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme