Kayseri'deki ilaç kullanımı masaya yatırıldı!

Kayseri'de ilaç kullanımı konusunda dikkat çeken bir toplantı yapıldı. Kayseri Sağlık Müdürü Mehmet Erşan'dan bu konuda 'Akıllı' uyarı: Biz, gayretle devam edeceğiz! Detaylar Kayseri haber bülteninde...

TAKİP ET >>

Kayseri Sağlık Müdürlüğü dikkat çeken toplantılarla sağlıkta yaşanan sorunları masaya yatırmaya ve çözüm aramaya devam ediyor. Bu kez de son yıllarda önemli bir mesele haline gelen "Akıllı İlaç" kullanımı masaya yatırıldı.
Kentte "Sağlık Yöneticileri ile Akılcı İlaç Kullanımı İl Değerlendirme" toplantısı gerçekleştirildi.
Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Akılcı İlaç Kullanımı Dairesi Başkanı Uzman Eczacı Mesil Aksoy, Kayseri Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, İl, ilçe sağlık yöneticileri ve ilgili birimlerin personeli katıldı.
AKSOY, SUNUM YAPTI
Toplantıda, sunum eşliğinde il merkezi ve ilçelerdeki antibiyotik kullanım oranlarını değerlendiren Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Akılcı İlaç Kullanımı Dairesi Başkanı Uzman Eczacı Mesil Aksoy, akılcı ilaç kullanımının toplumda yaygınlaşması adına izlenmesi gereken yollar hakkında bilgi vererek, aynı zamanda katılımcılarla görüş alışverişinde de bulundu.
ERŞAN: GAYRETLE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ
Toplantının sonunda konuşan Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, program için Kayseri'ye gelen hocalara verdikleri bilgiler ve sunumları nedeniyle teşekkür etti.
Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, "Hocalarımız, Kayseri Şehir Hastanesinde gün boyu yaptıkları sunumların ardından bu kez de ilimiz sağlık yöneticileri ile bir araya gelerek, ilimizdeki ilaç kullanım oranları başta olmak üzere birçok kıymetli bilgi paylaşımında bulundular. Biz ilimizde yürüttüğümüz akılcı ilaç kullanımı konusundaki çalışmalarımıza gayretle devam edeceğiz. Değerli eğitimcilerimize ve programa katılım sağlayan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.


ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme