Kayseri'de sağanak yağış etkili oldu!

Kayseri'de sağanak yağış etkili oldu. Bir anda bastıran sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET >>

Kayseri'de sağanak yağış etkili oldu. Bir anda bastıran sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü uyarmıştı. Müdürlük bugün için yaptığı uyarıda: "Yapılan son değerlendirmelere göre; 03.09.2023 Pazar günü ilk saatlerden itibaren Kayseri çevrelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer vermişti.

Kuvvetli sağanak yağış ve fırtınaya karşı önlem almayan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Kuvvetli sağanak trafikte de aksamalara sebep oldu. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri'yi etkisi altına alan yağışın gün boyu devam edeceği konusunda bilgilendirdi.

Müdürlük: "Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar" olabileceği konusunda da uyarılarda bulunmuştu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme