Kayseri'de oldu! Artık belgeli ''Ustalar'

Kayseri'de ustalık belgesi dağıtım töreni yapıldı. KESOB'ta gerçekleştirilen törende ustalık sınavları sonucu belge almaya hak kazanan ustalara belgeleri verildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Kayseri'de ustalar belgelerini aldı. Bundan sonra belgeli usta oldular. Tören Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nde (KESOB) gerçekleştirildi. Peki hangi sektörde çalışan ustalara belge verildi.

Bisiklet ve Motosiklet Tamirci Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından KESOB Konferans Salonu'nda düzenlenen ustalık belgesi dağıtım törenine AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TESKOMB Genel Başkan Vekili Mustafa Alan, KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, KESOB Başkan Vekili Altan Aydemir, Bisiklet ve Motosiklet Tamirci Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Mehmet Lüzumlar katıldı.

Törende 2023 yılı ustalık sınavları sonucu belge almaya hak kazanan ustalara belgeleri verildi. KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, belge alan ustaları tebrik ederek, törenin hayırlara vesile olmasını diledi. AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı da yeni ustalara mesleklerinde başarılar diledi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme