Kayseri'de cinayet davası

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen 1 kişinin yaşamını yitirdiği cinayet davasında sonuç ne oldu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Kayseri'de 1 kişinin yaşamını yitirdiği olayın davası Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Olayda tutuklu yargılanan Y.T. davaya katıldı. Kasten adam öldürme suçundan yargılanan Y.T. kendini savunarak, A.F.'yi tanımadığını ve olay anında etrafın karanlık olduğunu ifade etti.

Hayatını kaybeden A.F.'nin avukatı ise, olay yerinde yeterince ışık olduğunu söyleyerek, Y.T.'nin A.F.'yi tanıdığını ve direkt öldürmeye gittiğini aktardı.

Duruşmada Y.T'nin tutukluluk halinin devam etmesine karar verilirken, eksikliklerin giderilmesi gerekçesi ile dava ileri bir tarihe ertelendi.

Ne olmuştu?
Olay, 22 Ağustos 2022 tarihinde Kocasinan ilçesi Buğdaylı mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan A.F. ile Y.T. konuşmak için bir araya geldi. Sözlü tartışma ile başlayan olayda Y.T., yanında getirdiği tabanca ile kurşun yağdırdı. A.F. olay yerinde hayatını kaybetti. Y.T. ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme