Kayseri'de 20 TL'ye sinema uygulaması sürüyor

Sinema biletlerinin cep yaktığı bu dönemde Kayseri'de 20 TL'ye sinema uygulaması devam ediyor. Peki bu hafta hangi film gösterime girecek. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Yaşanan ekonomik sıkıntılar, her geçen gün artan hayat pahalılığı ile birlikte Sinema artık lüks olmaya başladı. Sinema bilet ücretlerinin cep yaktığı dönemde Kayseri'de dikkat çeken bir uygulama hayata geçirildi. Kentte artık o ilçede 20 TL'ye sinema keyfi mümkün.

Kayseri'nin Develi ilçe Belediyesi sinema etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ata Demirer'in başrol oynadığı Bursa Bülbül'ünü izleyiciye buluşturan belediye ardından “Zübeyde-Analar ve Oğullar” , “Aslan Hürkuş-Anka adası" ve “Atatürk” filmlerini izleyiciyle buluşturmuştu.

Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde bu kez de hain terör saldırısında şehit olan öğretmeni konu alan “Aybüke - Öğretmen Oldum Ben" adlı film izleyiciyle buluşacak. Film, 15-28 Aralık tarihleri arası izlenebilecek.
Diğer yandan seans başlangıç saatleri 15 Aralık Cuma 14.00 ve 19.00, Cumartesi 14.00 ve 21 Aralık Perşembe gününe kadar da 14.00-19.00 saatleri arasında izlenebilecek. Okul gruplarına da özel haftaiçi saat 10:00 seansı gerçekleştirilebilecek.
Develi Belediyesi'nden yapılan açıklamada sinema keyfi için öğrenci bileti 20 TL, tam bilet ise 30 TL olarak ifade edildi.
Aybüke; Öğretmen Oldum Ben filmi: 9 Haziran 2017'de Batman'ın Kozluk ilçesinde teröristlerin hain saldırı sonucu şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayat hikayesini anlatıyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme