Kayseri Atletikspor, şampiyona'ya iyi başladı

TAKİP ET >>

U 14 Amatör Kümede şampiyon olan ve Türkiye Şampiyonası Gruplarına gitmeye hak kazanan Kayseri Atletikspor, oldukça iddialı.
Türkiye Şampiyonasından kupayla dönmek isteyen Mavi-Siyahlılar, 22 – 25 Mart 2018 tarihlerinde Nevşehir'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi temsil etmeye hak kazandı.
Dün Kayseri Atletikspor, U-14 futbol takımı Serkan Karakuş yönetiminde Nevşehir'e gitti. İlk maçında Ankara Sincangücü'nü 4-1 mağlup eden Mavi-Siyahlılarda goller, Enes, Abdülsamed (2) ve Mükremin'den geldi. Sincangücü galibiyetinin ardından yarın oynayacağı Yozgat Bozokspor maçının antrenmanlarına ara vermeden başlayan Kayseri Atletiskpor, bu maçtan da 3 puan ile ayrılmak istiyor. İlk maçını 4-1 kazanan Mavi-Siyahlılar, bir üst tura yükselmenin planlarını yapıyor.


Kayseri Atletikspor'un deneyimli antrenörü Bekir Dağlı, ilk maçlarının Ankara bölgesinden Sincangücüspor ile olduğunu belirtti.
Dağlı,”U 14'te Play-Off Gruplarından çıkarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandık. Bugün de 1.Kademe maçlarında Yozgat Bozokspor'u yenerek gruplardaki ilk galibiyetimizi elde ettik. Mutluyuz. İnşallah, grup maçlarımızın hepsini kazanarak, bir üst tura çıkmayı hedefliyoruz. Ligdeki başarımızı burada da sürdürerek, Türkiye Şampiyonasında Final oynamak istiyoruz ve Kupa'yı Kayseri'ye getirmeyi amaçlıyoruz” şeklinde açıklama yaptı. Kayseri Atletikspor, Yozgat Bozokspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma yarın saat 13.00'de Nevşehir 2 Nolu sahada oynanacak.

Bakmadan Geçme