"Kayseri artık daha güçlü olacak"

TAKİP ET >>

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy parti Genel Merkezi'ne gelerek Lider Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.
Muhalif süreç boyunca Lider Bahçeli yanındaki kesin ve güçlü duruşuyla tanınan Kayseri İl Başkanı Ersoy, Lider Bahçeli ile görüşmesi sırasında Kayseri'deki genel siyasi atmosfer hakkında bilgiler verdi.
Lider Bahçeli'ye, 'Kayseri'deki tüm Türk milliyetçilerinin kendilerine minnettar olduğunu ve devlet protokolünden tabana kadar herkesin kendisine dua ettiğini' bildiren Ersoy'a Lider Bahçeli de herkese selamlarını ilettiğini belirterek 'Kayseri'de dimdik durdunuz şimdi daha da güçlü bir yapı ile daha sağlam duracaksınız ' sözleriyle karşılık verdi.
Lider Devlet Bahçeli ile fotoğraf çekilmek isteyen Baki Ersoy'un bu talebiyle hemen ayağa kalkmak üzere harekete geçen Lider Bahçeli'ye Ersoy'un 'Efendim siz lütfen oturun makamınıza. Ben de dünden bugüne dimdik yanınızda durduğumuzu ifade etmek açısından böyle bir fotoğraf verelim' diye ricada bulunmasına Lider Bahçeli de 'Sizler benim evladımsınız, elbette ki..' diyerek cevap verince ortaya bu kare çıktı.

Bakmadan Geçme