KASKİ'den açıklama!

Kayseri'de yağış sonrası sel olayları yaşandı. Yoğun yağmur nedeniyle alt yapı bazı bölgelerde kullanılamaz hale geldi. Konuyla ilgili KASKİ'den açıklama geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Kayseri'de etkili olan yağış sonrası bazı bölgelerde altyapı kullanılamaz hale geldi. Altyapının tıkandığı bölgelerde ekipler harekete geçti. Kısa adı KASKİ olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri de yağmur ve sonrasına yönelik olarak 'Teyakkuz halindeyiz' mesajı verdi.
KASKİ'DEN YAĞMUR AÇIKLAMASI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü raporlarına göre Kayseri genelinde bugün etkili olan sağanak yağmur öncesi ve sonrasında gerekli tedbirlerin alındığını ifade edern KASKİ yetkilileri, "Tam kadro sahadayız" dedi.
EKİPLER SAHADA
KASKİ'den yağmur ve sonrasında hayatı olumsuz etkileyen olaylarla ilgili yapılan açıklamada, "Kentimiz genelinde etkili olan kuvvetli yağış ile birlikte yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için gerekli tüm tedbirleri aldık. Ekiplerimiz ana arterler ile belirlenen bölgelerde, oluşması muhtemel su taşkınlarını önleyebilmek için sahada" ifadeleri kullanıldı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme