İYİ Parti Milletvekili adayı Dursun Ataş: İYİ iktidarda bahane de, enkaz edebiyatı da olmayacak

TAKİP ET >>

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, “Bizim ilanlarımızın, duyurularımızın asılmasına izin verilmese de, bu konuda adaletsiz bir uygulama ortaya konsa da vicdanların gördüğü her yerde biz varız. Biz vicdanların sesiyiz, gözüyüz, kulağıyız. Biz vatandaşımızın yüreğinin götürdüğü yeriz” dedi. “Verdiği sözü ne olursa olsun tutanlardan olacağız, asla aldatan olmayacağız” diyen Ataş, “Vatandaşın umutları ile oynamayacağız. Vatandaşın karşısına sürekli bahanelerle, enkaz edebiyatı ile çıkmayacağız” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ataş, partisinin Cumhuriyet Meydanı'nda kurduğu seçim standını ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü. Seçim standında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve onlarla bol bol selfie çeken Ataş, “Herkese teşekkür ediyorum. İYİ Parti standında vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Hemşerilerimizle sohbet ettik. Gördük ki Kayseri yüzünü güneşe dönmüş” dedi.

Vatandaşlarla seçim standında görüş alışverişinde bulunduklarını ve aynı zamanda partisinin projelerini anlattıklarını da kaydeden İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “25 Haziran seçimlerine az bir süre kaldı. Vatandaşlarımızla hep bir aradayız, dertleşiyoruz, güzel paylaşımlar yapıyoruz. Bizim ilanlarımızın, duyurularımızın asılmasına izin verilmese de, bu konuda adaletsiz bir uygulama ortaya konsa da vicdanların gördüğü her yerde biz varız. Biz vicdanların sesiyiz, gözüyüz, kulağıyız. Doğruyu söyleyen, bu uğurda mücadele eden insanlarız. Vatandaşımızla kurduğumuz samimi gönül köprümüz var. Biz asla aldatan olmayacağız, verdiği sözü ne olursa olsun tutanlardan olacağız. Vatandaşın umutları ile oynamayacağız. Vatandaşın karşısına sürekli bahanelerle çıkmayacağız. Enkaz edebiyatı yapmayacağız. Biz vatandaşımızın yüreğinin götürdüğü yeriz. Sorumluluğumuzun farkındayız. Seçim çalışmaları kapsamında yaptığımız de yoğun ilgi var. Artık halkımız değişim istediğini dillendiriyor. Sorunlar çığ gibi büyüyor, yıllardır tek başına iktidar olanlar çözüm yerine hep bahane üretiyor, halkın karşısına mağdur edebiyatı ile çıkıyor. Bu böyle gitmez diyor. Millet sizi sorunları çözün diye görevlendirdi. Neredeye kadar daha bu seçimlik mağdur edebiyatlarınız? Kayserimiz ve Türkiyemiz 24 Haziran seçimleri sonrasında halkın kararı ile iyi olacak inşallah. İYİ Parti hiçbir şeyin arkasına sığınmadan bu ülkenin sorunlarını çözecek.” dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI ATAŞ'A DESTEK SÖZÜ

Diğer yandan İYİ Parti Milletvekili adayı Dursun Ataş, Dadaloğlu Eğitim ve Kültür Vakfı'nda, Pınarbaşı'na bağlı Fakıekinciliği (Kalaycı) Köyü Derneği üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Dernek üyeleri, seçimde Ataş'a destek vereceklerini belirterek, başarı dileklerini iletti. Dernek yönetimi günün anısına ve desteklerinden dolayı Ataş'a plaket de verdi. Dernek üyelerine teşekkür eden Ataş ise, “Dernek yönetimine, şahsıma plaket takdim edip, destek açıklamalarından dolayı çok teşekkür ederim. Allah bizi hemşerilerimize karşı bizi mahcup etmesin” dedi.

Bakmadan Geçme