İstanbul'da Kayserili buluşması

İstanbul'da yaşayan Kayseri'li işadamları 15 günde bir düzenlenen toplantıda  biraya gelerek hem Kayseri'ye ilişkin yapacakları projeleri gündeme getiriyorlar hem de hemşerilik birlik beraberlik ve dayanışma  duygularını İstanbul'da  yani gurbette daha yoğun yaşama fırsatı buluyorlar.

TAKİP ET >>

İstanbul'da yaşayan Kayseri'li işadamları 15 günde bir düzenlenen toplantıda biraya gelerek hem Kayseri'ye ilişkin yapacakları projeleri gündeme getiriyorlar hem de hemşerilik birlik beraberlik ve dayanışma duygularını İstanbul'da yani gurbette daha yoğun yaşama fırsatı buluyorlar.

İstanbul'da yaşayan Kayseri'nin hayırsever işadamları Onbeş günde bir düzenledikleri yemekli toplantılarda bir araya geliyorlar. İşadamları toplantılarında Kayseri'ye ilişkin anılarını paylaşıyor Gurbette birlik ve dayanışmanın örneğini göstererek belki de memleket hasretini bir nevi böyle hafifletiyorlar. Salı günleri düzenlenen toplantıda buluşan Kayseri'li hayırsever işadamları Ali Rıza Özderici, Tevfik Tanyolaç, Hamit Nazik, Mehmet Hazer, Mustafa Nalbantoğlu, Gıyasettin Horozoğlu,Mahmut Torun, Ünal Öz, Muammer Kamaşak, Fehmi Gülsoy,İrfan Gökmen, Mehmet Türkmen bu hafta düzenlenen toplantıda Kayseriye ilişkin sohbetler gerçekleştirip anılarını birbirleriyle paylaştılar. Hayırsever işadamları ramazan ayı ve yazları Kayseri'ye gelerek memleket hasretlerini gerçek manada giderme fırsatı da buluyorlar

Haber: Güler Ruhsar AKTAŞ

Bakmadan Geçme